WiFi tijdens het sporten

Sporten vraagt om inzet. Het direct vergelijken van de inzet met de scores van vorige week of met vrienden vraagt om connectiviteit naar internet. PlainEazy kan grote aantallen gebruikers tegelijkertijd ondersteunen via veilig draadloos internet toegang. PlainEazy!

WiFi voor iedereen

Zelf veilig toegang tot het eigen bedrijfsnetwerk terwijl uw gasten veilig gebruik maken van internet? PlainEazy Guest WiFi biedt u eenvoudig de mogelijkheid om beide te realiseren. Uw gasten zijn 100% afgeschermd van uw eigen netwerk. U kunt met uw pinautomaten, tablets of notebooks eenvoudig bij uw eigen netwerk. PlainEazy!

WiFi tijdens het winkelen

Bezoekers aan een winkelcentrum zijn zowel bezoeker van het centrum als van individuele ondernemers. PlainEazy Community WiFi biedt een naadloze koppeling tussen het centrum en de ondernemer.

WiFi voor iedereen

Uw gasten veilig en eenvoudig toegang bieden tot internet. PlainEazy Managed Wifi biedt u een eenvoudige en schaalbare oplossing. PlainEazy biedt (zonder meerprijs) de mogelijkheid om uw gasten te ontsluiten via een multi-mediaal portal die u eenvoudig, zonder programmering, kunt aanpassen. U kunt zelfs uw portal ruim van te voren aanpassen door het vooruit inplannen van uw content. PlainEazy!

PlainEazy Support Desk

Onze support desk is bereikbaar via mail, telefoon of via het support portal. De PlainEazy Support Desk is beschikbaar voor al uw vragen over de plainEazy diensten. Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft.

WiFi voor zakelijke toepassing

Altijd en overal kunnen werken is een uitgangspunt van veel bedrijven. Het WiFi voor intern zakelijk gebruik speelt een cruciale rol. Niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uw gasten. PlainEazy Managed Business Wifi biedt u een eenvoudige en schaalbare oplossing. Transparant en eenvoudig op basis van gestandaardiseerde processen beheerd met een duidelijke SLA. PlainEazy!

PlainEazy Business Network

De cloud heeft de toekomst. Dit neemt echter niet weg dat er decentrale of datacenter lokaties zullen zijn waar apparatuur en systemen op high performance netwerken moeten worden gekoppeld. Beveiliging en high performance zijn integrale onderdelen van moderne netwerken. PlainEazy Business Network biedt High Performance Distributie en Datacenter oplossingen.

Managed Firewall by PlainEazy

De PlainEazy Managed Firewall dienst is uit te breiden met Anti Virus, Anti Spyware, Web Application Filtering. Hierdoor verhoogt u de beveiliging van uw netwerk en uw medewerkers.

WiFi in de haven

Bezoekers aan een jachthaven zijn zowel bezoeker van het haven als van de horeca bij de haven. Vaak is de horeca in beheer van individuele ondernemers. PlainEazy Community WiFi biedt een naadloze koppeling tussen het haven en de horeca ondernemer.

Ervaren PlainEazy Support engineers

PlainEazy wordt beheerd door ervaren systeem, netwerk, security en WiFi engineers. Jarenlange ervaring staat garant voor continuïteit en kwaliteit. Het beheren van bedrijfskritische omgevingen is standaard binnen Com1. Schaalbaar van enkele tot miljoenen gebruikers die afhankelijk zijn van de inzet van Com1 engineers. Een team om trots op te zijn.

Managed Community WiFi

Een draadloos netwerk voor algemeen publiek gebruik terwijl ieder van de ondernemers in een binnenstad, franchise organisatie of winkelcentra, camping, jachthaven ook een eigen netwerk heeft, moeilijk?  PlainEazy maakt het mogelijk! Samen een algemeen Managed Community WiFi netwerk voor alle gasten onafhankelijk van de locatie. Ieder van de ondernemers die als Participant deelneemt hebben naast het Community netwerk ook een eigen netwerk voor de eigen gasten en een eigen netwerk voor toegang tot eigen servers, betaalautomaten, printers en servers. Veilig en eenvoudig.

Managed Community WiFi made PlainEazy!

  • WiPoint

WiPoint is de naam van een PlainEazy beheerde wireless access point. Voor een WiPoint geldt dat er stroom en een internet ontsluiting beschikbaar moet zijn. Meerdere WiPoints kunnen een internet koppeling delen.

  • Eenvoud

Een community WiFi oplossing is niet gelimiteerd tot een binnenstad. Met eenzelfde gemak is het Community netwerk beschikbaar in buitenwijken of deelgemeenten, jachthavens, sportvelden, wijkcentra, kerken, etc.

  • Participanten Portal

Elke ondernemer die deelneemt aan de Community heeft zijn eigen netwerk met een eigen Portal. Op dit eigen Portal kunt u uw eigen gasten verwelkomen. Dit portal is multimediaal en eenvoudig zelf aan te passen.

  • Community Portal

Gasten hebben de keuze om aan te loggen op het Community Portal. Een multimediaal meertalig portal welke alle informatie van de Community bevat. Eenvoudig zelf aan te passen, geen programmering noodzakelijk!

  • Participant

Elke ondernemer die deelneemt aan een Community heet een Participant.

  • Veilig

Alle gasten (voor de Community of voor een Participant) maken veilig gebruik van het internet en zijn volledig gescheiden van u, uw medewerkers, pinautomaten, servers, printers etc. Eenvoudig en veilig.

  • Beheerd

PlainEazy Business WiFi wordt geleverd als een compleet beheerde dienst. Voor vragen opmerkingen of aanpassingen aan uw WiFi inrichting is onze support afdeling direct beschikbaar.

  • Schaalbaar

Door de inzet van binnen en buiten WiPoints kan dekking worden geboden daar waar u dat wenst.

  • Voordeel

Community WiFi is gunstiger voor de Community Eigenaar alsook de Community Participant (ondernemer).

Schaalbare PlainEazy Community WiFi oplossing

PlainEazy Community WiFi biedt een volledig beheerde WiFi dienst aan voor  ondernemers, ondernemer-verenigingen/franchise organisaties en overheden die samen willen werken. Gemeenschappelijk een draadloos netwerk beschikbaar stellen aan gasten terwijl ieder een eigen netwerk en heeft! Samen maar toch ieder met zijn eigen netwerk, eigen contract en een eigen portal om klanten en gasten te informeren over de bedrijfseigen informatie.

Voorbeelden voor toepassingen zijn gemeenten/ondernemersverenigingen, jachthavens, sportaccomodaties die samen met ondernemers gasten in een binnenstad willen voorzien van WiFi. Franchise organisaties die een gemeenschappelijk netwerk willen faciliteren voor hun gasten waarbij iedere franchisenemer een mogelijkheid heeft om de eigen netwerk inrichting veilig te gebruiken.  PlainEazy Community WiFi dé oplossing voor ‘losse’ maar samenwerkende organisaties. PlainEazy!

PlainEazy Community WiFi is beschikbaar in de volgende uitvoeringen.

Samen met onze partners doen wij graag een voorstel voor het uitwerken van een PlainEazy Community WiFi oplossing

Neem contact op voor een prijsopgave van een van onze partners

Neem contact op met Com1 of een van onze partners voor aanvullende informatie of een prijsopgaaf van de PlainEazy Managed Community WiFi oplossing.