PlainEazy partner worden?

Voor onze klanten zijn wij op zoek naar gekwalificeerde partners die samen met Com1 de markt voor beheerde WiFi, Netwerk en Security diensten verder willen ontwikkelen. Schrijf u in en kijk wat we samen voor de klant kunnen betekenen.

WiFi tijdens het sporten

Sporten vraagt om inzet. Het direct vergelijken van de inzet met de scores van vorige week of met vrienden vraagt om connectiviteit naar internet. PlainEazy kan grote aantallen gebruikers tegelijkertijd ondersteunen via veilig draadloos internet toegang. PlainEazy!

PlainEazy Business Network

De topology van netwerken kan in de tijd wijzigen. Het kunnen aanpassen van (delen) van uw netwerk topology is een essentiële voorwaarde om de wensen van 'de business' te kunnen invullen en volgen. Keuzes die nu gemaakt worden, moeten eenvoudig aanpasbaar zijn. PlainEazy Business Network is aanpasbaar naar uw bedrijfsbehoeften. Schaalbaar en volledig beheerd. PlainEazy!

PlainEazy Privileged Access Management

Uw leveranciers veilig en eenvoudig toegang bieden tot uw netwerk.

Managed Firewall by PlainEazy

PlainEazy Managed Firewall voor de beveiliging van uw internet en data verbindingen. Schaalbaar voor verbindingen vanaf 50 Mbit tot 2000 Mbit. Uitbreidbaar met Anti Virus, Anti Spyware en Web Application Filtering.

WiFi voor zakelijke toepassing

Altijd en overal kunnen werken is een uitgangspunt van veel bedrijven. Het WiFi voor intern zakelijk gebruik speelt een cruciale rol. Niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uw gasten. PlainEazy Managed Business Wifi biedt u een eenvoudige en schaalbare oplossing. Transparant en eenvoudig op basis van gestandaardiseerde processen beheerd met een duidelijke SLA. PlainEazy!

Managed Firewall by PlainEazy

De PlainEazy Managed Firewall dienst is uit te breiden met Anti Virus, Anti Spyware, Web Application Filtering. Hierdoor verhoogt u de beveiliging van uw netwerk en uw medewerkers.

Managed Firewall by PlainEazy

Met PlainEazy Managed Firewall kunnen uw medewerkers eenvoudig toegang verkrijgen tot het netwerk van de zaak. Een VPN vanaf een werkplek thuis, onderweg of op een mobiel.

WiFi tijdens het winkelen

Bezoekers aan een winkelcentrum zijn zowel bezoeker van het centrum als van individuele ondernemers. PlainEazy Community WiFi biedt een naadloze koppeling tussen het centrum en de ondernemer.

PlainEazy Business Network

De cloud heeft de toekomst. Dit neemt echter niet weg dat er decentrale of datacenter lokaties zullen zijn waar apparatuur en systemen op high performance netwerken moeten worden gekoppeld. Beveiliging en high performance zijn integrale onderdelen van moderne netwerken. PlainEazy Business Network biedt High Performance Distributie en Datacenter oplossingen.

Managed Community WiFi

Een draadloos netwerk voor algemeen publiek gebruik terwijl ieder van de ondernemers in een binnenstad, franchise organisatie of winkelcentra, camping, jachthaven ook een eigen netwerk heeft, moeilijk?  PlainEazy maakt het mogelijk! Samen een algemeen Managed Community WiFi netwerk voor alle gasten onafhankelijk van de locatie. Ieder van de ondernemers die als Participant deelneemt hebben naast het Community netwerk ook een eigen netwerk voor de eigen gasten en een eigen netwerk voor toegang tot eigen servers, betaalautomaten, printers en servers. Veilig en eenvoudig.

Managed Community WiFi made PlainEazy!

  • WiPoint

WiPoint is de naam van een PlainEazy beheerde wireless access point. Voor een WiPoint geldt dat er stroom en een internet ontsluiting beschikbaar moet zijn. Meerdere WiPoints kunnen een internet koppeling delen.

  • Eenvoud

Een community WiFi oplossing is niet gelimiteerd tot een binnenstad. Met eenzelfde gemak is het Community netwerk beschikbaar in buitenwijken of deelgemeenten, jachthavens, sportvelden, wijkcentra, kerken, etc.

  • Participanten Portal

Elke ondernemer die deelneemt aan de Community heeft zijn eigen netwerk met een eigen Portal. Op dit eigen Portal kunt u uw eigen gasten verwelkomen. Dit portal is multimediaal en eenvoudig zelf aan te passen.

  • Community Portal

Gasten hebben de keuze om aan te loggen op het Community Portal. Een multimediaal meertalig portal welke alle informatie van de Community bevat. Eenvoudig zelf aan te passen, geen programmering noodzakelijk!

  • Participant

Elke ondernemer die deelneemt aan een Community heet een Participant.

  • Veilig

Alle gasten (voor de Community of voor een Participant) maken veilig gebruik van het internet en zijn volledig gescheiden van u, uw medewerkers, pinautomaten, servers, printers etc. Eenvoudig en veilig.

  • Beheerd

PlainEazy Business WiFi wordt geleverd als een compleet beheerde dienst. Voor vragen opmerkingen of aanpassingen aan uw WiFi inrichting is onze support afdeling direct beschikbaar.

  • Schaalbaar

Door de inzet van binnen en buiten WiPoints kan dekking worden geboden daar waar u dat wenst.

  • Voordeel

Community WiFi is gunstiger voor de Community Eigenaar alsook de Community Participant (ondernemer).

Schaalbare PlainEazy Community WiFi oplossing

PlainEazy Community WiFi biedt een volledig beheerde WiFi dienst aan voor  ondernemers, ondernemer-verenigingen/franchise organisaties en overheden die samen willen werken. Gemeenschappelijk een draadloos netwerk beschikbaar stellen aan gasten terwijl ieder een eigen netwerk en heeft! Samen maar toch ieder met zijn eigen netwerk, eigen contract en een eigen portal om klanten en gasten te informeren over de bedrijfseigen informatie.

Voorbeelden voor toepassingen zijn gemeenten/ondernemersverenigingen, jachthavens, sportaccomodaties die samen met ondernemers gasten in een binnenstad willen voorzien van WiFi. Franchise organisaties die een gemeenschappelijk netwerk willen faciliteren voor hun gasten waarbij iedere franchisenemer een mogelijkheid heeft om de eigen netwerk inrichting veilig te gebruiken.  PlainEazy Community WiFi dé oplossing voor ‘losse’ maar samenwerkende organisaties. PlainEazy!

PlainEazy Community WiFi is beschikbaar in de volgende uitvoeringen.

Samen met onze partners doen wij graag een voorstel voor het uitwerken van een PlainEazy Community WiFi oplossing

Neem contact op voor een prijsopgave van een van onze partners

Neem contact op met Com1 of een van onze partners voor aanvullende informatie of een prijsopgaaf van de PlainEazy Managed Community WiFi oplossing.